Members

Wij netwerken, wij organiseren en wij brengen mensen in beweging. Verduurzaming is voor ons een vanzelfsprekende stap vooruit. Die stap maken wij graag samen, want verduurzaming is niet exclusief, maar inclusief. Iedereen is welkom bij Huis van Heron om zijn bijdrage te leveren. Van ondernemers, vrijwilligers, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tot organisaties, verenigingen, scholen en woonwijken. Want samen maken we meer impact!

Met ons netwerkplatform faciliteren we de mogelijkheid om te netwerken, samen te werken, kennis te delen en verbinden we vraag en aanbod op het gebied van duurzaamheid. Doormiddel van diverse online en fysieke events ontmoeten we elkaar en gaan we gezamenlijk aan de slag met het verduurzamen van de omgeving!

Daarnaast is er binnen ons platform ruimte voor mensen om een innovatief idee te kunnen ontwikkelen en te testen. Startups en scale-ups krijgen de gelegenheid om vanuit het Huis van Heron de omgeving als proeftuin voor innovaties te gebruiken.

Voor de actieve begeleiding van deze projecten wordt gebruik gemaakt van de netwerkorganisatie van Huis van Heron, waar ervaren lokale ondernemers hun kennis en expertise inzetten.

Members en initiatiefnemers

Wil jij ook onderdeel worden van ons netwerk? Word dan member, we komen graag met je in contact!

Contact

    Agenda

    Op onze nieuwspagina vind je interessante artikelen over het verduurzamen van je omgeving. Samen met onze members organiseren we diverse events waar kennis over duurzaamheid wordt gedeeld en vraag en aanbod met elkaar wordt verbonden. Daarnaast staan onze adviseurs voor je klaar om je specifieke vraag te beantwoorden of je te ondersteunen bij het verduurzamen van jouw omgeving, organisatie, wijk of huis.

    De partners van de Huis van Heron community 2020